Home        Kontakt       O nama      Ostali edukativni materijali
 

edukativni CD za ponavljanje i vježbanje
gradiva osnovne škole

Čista Petica
I

Čista Petica
II

Čista Petica
III

Čista Petica
IV

Čista Petica
V

Čista Petica
V
I

Čista Petica
V
II

Čista Petica
VIII

O Petici

Edukativni CD-i Čista Petica I, II, III, IV, V, VI, VII i VIII namijenjeni su učenicima od 1. do 8. razreda osnovne škole. Uz ove CD-ove djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je pristupačan i zanimljiv.

 

 

Uvjeti korištenja sadržaja

Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu. 

Zabranjuje se svaka uporaba, republiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja autora - Artmedia, multimedija i izdavaštvo. 

Pod republiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način. 

Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugih zakona. 

Povezivanje na ove stranice 
Na ove stranice možete se povezati s drugih stranica, ali samo u skladu s uvjetima i smjernicama.

Uvjeti i smjernice za povezivanje na web stranice www.cistapetica.com
Stranice koje se povezuju na ove web stranice: 
- smiju se povezati na sadržaje ali ih ne smiju replicirati 

- moraju imati sadržaj primjeren dječjoj dobnoj skupini
- ne smiju sadržavati nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzni sadržaj; 


Pravo na besplatno korištenje materijala bez traženja dozvole 
Autori osobnih nekomercijalnih web stranica, kao i sve škole, knjižnice i neprofitne organizacije imaju pravo korištenja materijala objavljenih na ovim stranicama unutar svojih web stranica uz obvezu da navedu izvor korištenog sadržaja i uz uvjet da postave na svojim stranicama link na www.cistapetica.com 

 

Pravo na korištenje CD-a
Sva izdanja nakladnika Artmedia, multimedija i izdavaštvo Varaždin a CD-u mogu se koristiti isključivo u osobne svrhe i zabranjeno je kopiranje ili distribucija bilo kojeg dijela bez odobrenja autora. Škole, knjižnice i neprofitne udruge ili ustanove mogu koristiti CD-e za svoje potrebe na više računala, posuđivati svojim korisnicima ili koristiti CD u nastavi ili obrazovnom programu bez dodatnih licenci ili naknada.

 

Zaštita autorskih prava
Svi sadržaji objavljeni na ovim web-stranicama kao što su grafički sadržaji, digitalni sadržaji, software i ostali sadržaj koji nije naveden, a objavljen je na ovim stranicama, vlasništvo su autora ovih stranica te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena.

 

copyright 2018 Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo Varaždin • Uvjeti korištenja Uvjeti prodaje